Ska du bygga hus? Köp en byggklar tomt direkt av oss utan omvägen via mäklare och välj fritt vilken husleverantör du vill anlita för ditt husbygge.

www

En egen tomt ger frihet

Det finns flera fördelar med att köpa en tomt som inte är knuten till en husleverantör. Äger du en tomt har du både större frihet och ett bättre förhandlingsläge när du skall välja husleverantör, du kan också välja att själv bygga ditt hus.

Både att köpa tomt och bygga hus är en stor affär för de flesta. Det är en viktig investering, därför går vi igenom all relevant information med dig för att du ska kunna fatta ett tryggt och välgrundat beslut. Hos oss får du personlig service från att ditt intresse väckts till att tomten blir din.

Många av våra lediga villatomter är detaljplanerade och byggklara, det betyder att de är reglerade och avsedda för husbyggnation. Anslutningar för vatten och avlopp finns framdraget till tomtgränsen och i många fall är även värme, el och fiber framdraget. 

Med en byggklar tomt kan du snabbare och enklare få igenom ansökan om bygglov och komma igång med ditt husbygge.

Platsbesök och information

Om du hittar en tomt hos oss som du tror kan passa dig kontaktar du oss för personlig visning. Vi gör ett besök vid tomten tillsammans med dig så att du kan få en känsla för platsen och dess omgivningar. Du får också möjlighet att bekanta dig med området och fördjupa dig i tomtens förutsättningar.

Känns det bra kan det bli affär redan nu!