Färlöv

56° 4' 22.9512'' N 14° 5' 15.558'' E

Flera byggklara hustomter i lummiga Färlöv. Nära till allt men ändå på landet, perfekt för den golfintresserade med promenadavstånd till Araslövs golfbana. Vatten, avlopp och fiber ingår i tomtpriset.

www
Se området i google maps

NÄRHET TILL GOLF, NATUR OCH STAN

Våra tomter inne i Färlöv ligger intill natursköna omgivningar, nära livsmedelsaffär och bra bussförbindelser till Kristianstad och Hässleholm.

I byn finns, förutom Araslövs vackra golfbana med sina 36 hål på promenadavstånd, även Pro Eventing RF, en fälttävlansklubb som arrangerar träningar och tävlingar samt ett hästsportcenter med bl.a veterinärklinik och träningar.

Gång- och cykelvägen tar dig till Torsebro där du bland annat hittar en tennisbana och ett trevligt kommunalt friluftsbad

FÖRSKOLA OCH SKOLA

I Färlöv kommunal förskola och kommunal skola upp till klass 5.

KOMMUNIKATION

Kollektivtrafik busslinje 549. Kristianstads Airport ligger i Everöd, knappt 30 minuters bilresa norrut. Malmö Airport ligger en dryg timmes bilfärd bort. Läs mer på www.skanetrafiken.se

NÄROMRÅDE

Färlöv ligger en mil från Kristianstad, en stad som erbjuder shopping, mängder med fritidsaktiviteter och ett stort kulturutbud.

Torsebro ligger 5 km från Färlöv och angränsar till Kristianstads Vattenrike, av Unesco utsett Biosfärområde.

FLYGFILM 2021