Villatomter i Maglehem

Nu startar planeringen för 12 nya byggklara tomter i pittoreska byn Maglehem. Bygg din drömvilla ett stenkast från havet med milslång sandstrand precis vid porten till Österlen. Vatten, avlopp och fiberkabel ingår i priset.

Anmäl ditt intresse till oss via mail så får du information så fort tomterna släpps till försäljning. Intresseanmälan är inte bindande.

tomtkarta för maglehem

I Maglehem är du granne med Österlen

Tomterna i Maglehem passar dig som vill bo på landet i en aktiv och vänlig by precis vid dörren till Österlen. Du cyklar till Juleboda vid havet med milsvid sandstrand på mindre än 10 minuter.

Ett steg från tomten tar dig ut i orörd natur. Via banvallen kan du cykla hela 36km till Kristianstad och i grannbyarna Degeberga och Brösarp finns post, vårdcentral, bank, förskola och skola samt livsmedelsbutiker.

På relativt bekvämt avstånd finns allt som förenklar vardagslivet så som livsmedelsbutiker, restauranger och samhällsservice. Tomterna är byggklara och du väljer fritt din husleverantör.

Förskola och skola

I Maglehem finns en populär förskola, Föräldrakooperativet Magleladan. Kommunal förskola och 0-9 skola ligger i Degeberga.

Kommunikation

Tät kollektivtrafik tar dig norrut mot Kristianstad och söderut till Simrishamn och Ystad.

I Kristianstad och Ystad finns god tågtrafik. Kristianstads Airport ligger i Everöd, knappt 20 minuters bilresa norrut. Malmö Airport ligger en timmes bilfärd bort. Läs mer på skånetrafiken.se

Närområdet

White guide restaurangerna Drakamöllan, Talldungen och Brösarps Gästis är bara ett par bra exempel på vad som finns i närområdet.

Blåherremölla ligger en promenad bort och erbjuder fika i fantastisk miljö.

Naturreservatet Drakamöllan ligger i direkt anslutning till Maglehem. Forsakars Naturreservat med Skånes högsta vattenfall ligger i grannbyn Degeberga, här finns även Sockertoppen på Degeberga backar som ger dig en dramatisk utsikt över landskapet.

Hos ”Sven i Lillehem”, fyra km från Maglehem, finns Lillehems utegrisar med gårdsbutik som erbjuder kött producerat på gården. Sven är leverantör till de finaste restaurangerna på Österlen.

Porträttbild på Sara Lihmé

Sara Lihmé

0703-60 52 00

sara@byggklaratomter.se

Porträttbild på Sara Lihmé

Lars Lihmé

0708-10 38 12

lars@byggklaratomter.se